puella.dk - Canada 10 - 9460 Brovst
0  vare(r) i kurven  -  Vis kurv
0,00
Vis kurv
I alt   0,00 DKK
Handelsvilkår & Persondatapolitik

Handelsvilkår 

1. Administration og henvendelse:
Administration af www.puella.dk foretages af Puella’s Edition ApS.
Henvendelser vedrørende bestillinger på www.puella.dk :
Puella’s Edition ApS
Canada 10
9460 Brovst
Mobil: 20 24 04 10

E-mail: puella@puella.dk

CVR nr.: 27 59 93 54

2. Priser:
Alle priser er inkl. 25 % moms. For priser oplyst uden moms anvend da ”vis uden moms”.
Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, leveringsforsinkelser og udsolgte varer.


3. Levering:
Din bestilling ekspederes i løbet af 2 – 6 hverdage og sendes med DAO, GLS eller Post Nord.
Dette gælder Danmark med undtagelse af Grønland og Færøerne. Hvis der er problemer eller forsinkelser med leveringen får du besked via e-mail.


4. Leveringsomkostninger:
Alle leverancer under 300 kroner i Danmark koster 29,00 kroner per bestilling uanset antallet af bestilte bøger og betales af kunden.
Beløbet dækker samtlige omkostninger vedrørende bestilling og forsendelse.


5. Kundeoprettelse:
For at gennemføre handlen skal du oprette en kundeprofil med brugernavn og password ved at klikke på ”Bliv kunde” i menuen øverst på siden.
Herefter registrerer du dig med navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Har du handlet uden brugerprofil kan du ikke gennemføre bestillingen.
Disse oplysninger bruges kun til gennemførelse af handlen og videregives ikke til andre.
Oplysningerne gemmes i 2 år.


6. Ordrebekræftelse:
Når ordren er afgivet, modtager du en elektronisk ordrebekræftelse med et ordrenummer.
Dette bedes oplyst ved alle henvendelser.


7. Returret:
Du kan fortryde købet inden for 14 dage efter modtagelse. Hvis du fortryder, kan du nægte at modtage pakken, overdrage leveringen til postvæsenet eller returnere til ovenstående adresse.
Ved returnering af pakken skal originalfaktura eller kopi medsendes, og pakken skal være i væsentlig samme stand som ved modtagelsen. Du skal selv betale for returleveringen.
Tilbagebetaling af din købesum vil ske senest 10 hverdage efter modtagelsen af dit returnerede køb. Retur adresse: Se ovenstående adresse.


8. Reklamation:
Hvis en vare ved modtagelse er beheftet med fejl, er beskadiget eller er leveret forkert i forhold til din bestilling, kan du returnere med Post Danmark ved forinden at kontakte Puella’s Edition, der godtgør portoen.
Puella’s Edition forbeholder sig ret til at levere en ny vare i løbet af 2 - 6 hverdage.
Hvis en ny levering ikke er mulig, tilbagebetaler Puella’s Edition beløbet inden for 2 - 6 bankdage.
Du har 2 års reklamationsret. Vurderingen af fejl og skader vil imidlertid altid ske på en konkret vurdering. Retur adresse: Se ovenstående adresse.


9. Betaling:
Betalingen sker via Dankort. Det skyldige beløb trækkes først på tidspunktet for afsendelsen af varen.
Betalingen på www.puella.dk sker via en sikker, godkendt server hos Dan Domain (SSL - Secure Socket Layer). Oplysninger, som indtastes, bliver krypteret.
Det betyder, at du er den eneste, der kan læse oplysningerne. Puella’s Edition har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger.
Så længe du bevæger dig rundt på de sikre sider, er en lille hængelås synlig nederst på skærmen. Betalingen sker via PBS,
og betalingsformen opfylder alle de krav til kryptering, overførelser og virusbeskyttelse, som Nets stiller til rådighed.


10. Cookies:
Puella’ s Edition benytter sig af cookies – små tekstfiler - som gemmes på din computers harddisk.
Der er ingen personlige eller følsomme oplysninger i cookies.
De bruges for at huske dig, når du er logget på www.puella.dk .
Vi gemmer ikke personlige oplysninger i disse cookies, og de slettes automatisk, når du afslutter din browser.

11. Persondatapolitik.
Se venligst separat felt: Persondatapolitik


12. Ansvar og rettigheder:
Når du er kunde hos Puella’s Edition, er du omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske Markedsføringslov og Købeloven.
Desuden har du som registreret altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering
i henhold til reglerne i Persondataloven. Puella’s Edition påtager sig, ifølge gældende dansk lovgivning, ikke yderligere ansvar for produkter.
Det forudsættes at du er bekendt med handelsvilkår hos Puella’s Edition.
Nyeste version af handelsvilkår vil altid være vist på www.puella.dk

Senest opdateret 20.maj 2018



Persondatapolitik 


Vi indhenter kun persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Puella’s Edition ApS.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.
 

Oplysninger vi indsamler
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.
Vi har behov for at indhente oplysninger som navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.
Puella’s Edition ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Opretter en kundekonto
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback


Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.puella.dk
er Puella’s Edition ApS, Canada 10, 9460 Brovst CVR-nummer 27 59 93 54.

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os.
Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse
samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt, indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse.
De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun
til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev.
Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding.

Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt,

vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os via vores hjemmeside.

Dine oplysninger vil blive slettet 2 år efter, at du har modtaget din vare.
Din
e-mailadresse vil dog forblive i systemet, hvis du har givet samtykke til modtagelse af tilbud og/eller nyhedsbreve.

Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.
Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma med henblik på levering af dine indkøb.
Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler.
Alle persondata, som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af.
Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har desuden ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger,
kan du sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse:
puella@puella.dk

Senest opdatering 20.05.2018